luni, 1 decembrie 2014

Cum instalezi iGO pe iPhone

AppStore-ul Apple ofera aplicatia iGO Primo si hartile pentru Europa la 74.99$ si este foarte simplu de instalat accesand link-ul urmator: iGO Primo iOS - Europe.
Totusi, daca ai un terminal jailbreak-uit, poti instala aplicatia gratuit, direct din AppCake. Acest lucru necesita insa urmarea pasilor de mai jos.

In primul rand, pentru a putea instala in acest mod iGO Primo pentru iOS, este nevoie de a avea jailbreak pe device-ul vostru. Daca nu aveti jailbreak, puteti urmari aici tutorialul pentru jailbreak iOS 8.1.1.

Acest tutorial il voi explica pentru utilizatorii de iOS 8.x!!!

Daca jailbreak-ul exista, atunci mai aveti nevoie de urmatoarele tweak-uri instalate pe terminal: AppSync Unified si AppCake.

 Pentru a instala AppSync Unified, este nevoie sa urmatii pasii urmatori:
1. Deschideti Cydia, accesati meniu Sources din bara de jos, apoi butonul Edit din dreapta sus, urmand butonul Add din partea opusa.
2. In fereastra deschisa tastati urmatoarea adresa: http://cydia.angelxwind.net si apasati Add Source.
3. Dupa adaugare, faceti click pe sursa adaugata (Karen's Pineapple Repo), apoi pe All Packages si cautati si instalati din lista tweak-ul AppSync Unified.
Dupa instalare se cere o repornire si am sa va rog sa o faceti, ca apoi sa instalati aplicatia AppCake, procedand aproximativ la fel ca si pentru AppSync Unified, doar ca la adresa noii surse veti tasta aceasta: http://cydia.iphonecake.com. La fel veti cauta in lista noii surse, aplicatia AppCake si o veti instala, terminand cu o resetare a terminalului.

Dupa ce acestea au fost instalate, urmeaza partea cea mai usoara.
Accesand aplicatia nou instalata, AppCake, veti cauta aplicatia dorita, aici iGO Primo Europe pentru iOS, o veti selecta, iar la accesarea butonului de Download vi se va afisa o lista cu link-urile de download a acesteia.
Dupa descarcare, la sectiunea Download veti gasi noua aplicatie, pe care daca o selectati veti avea optiunea de Install. Astfel, dupa instalare, aplicatia iGO Primo Europe iOS, va aparea in SpringBoard.

Acestea fiind spuse, va doresc spor la treaba!!!

*nu ne asumam nici un risc pentru aparitia oricaror erori aparute pe parcursul intregii operatiuni!!!